top of page

TEAM

IMG_1023 2_edited.jpg

Aldo

'Ik ben opgegroeid op Bali en ken surf spots op mijn duimpje. Met mijn jarenlange ervaring in surf kampen en als freelancer hoop ik jou mijn surf vibe mee te geven. Voor mij staan veiligheid, plezier en kwaliteit voorop! Hoewel ik de eigenaar van Surf with Aldo Bali ben, waardeer ik mijn team enorm. We delen dezelfde vibe!'

D866909C-15A3-4E84-BE21-11590648429D.JPG

Arinda

'In 2018 trouwde ik met Aldo, the surf addict. Naast EigenReis, mijn online school voor basisonderwijs, werk ik met plezier achter de schermen aan onze surfschool. Ik geniet van het bouwen aan ons bedrijf en surf graag naast jou tijdens een les of coaching. Ik ben gek op long boarden, maar geniet ook van surfen op een short board.'

IMG_7732_edited.jpg

Alfian

'Ik ben geboren en getogen in Medewi, een plaats op twee uur rijden van Canggu. We hebben hier een mooie surfspot waar ik leerde surfen. Na een aantal jaar gewerkt te hebben in diverse surf camps, was het voor mij een logische stap om samen te gaan werken met Aldo. Ik geniet van mijn werk.'

IMG_3851_edited.jpg

Dedek

'Ik ben opgegroeid Cimaja (West Java) waar mijn vader the legend werd genoemd. Hij nam me als klein kind mee op een surfboard en leerde me daarna zelf te surfen. Op Bali ben ik begonnen met werken in een surf camp, daarna als freelance instructeur op het strand en ben daarna gevraagd door Aldo om samen te werken.'

DE START


Als surfcoach staat Aldo aan het hoofd van Surf With Aldo Bali. Hij woont het grootste deel van zijn leven op Bali en kent het eiland op zijn duimpje. Als tiener ontdekte hij dat de zee hem gaf wat hij zocht: passie, plezier en rust. Hij gaf de voorkeur aan de golven boven naar school gaan. Dit zorgde ervoor dat hij op jonge leeftijd zijn surf-instructie diploma's behaalde en ging werken in een van de surf kampen op Bali.

Toen hij voelde dat het tijd was zichzelf verder te ontwikkelen besloot hij als allrounder in een surf winkel te gaan werken. Hij leerde het bedrijf te leiden, surfplanken te repareren en gaf nog steeds surflessen en coaching. Hij kreeg sponsoren die in zijn talent geloofden.

Na een aantal jaren in de surfwereld rond Canggu en op Bali te hebben doorgebracht, merkte Aldo steeds meer hoe groot de diversiteit in kwaliteit van surflessen en coaching is. In 2016 besloot hij voor zichzelf te beginnen. Hoewel zijn visie duidelijk was, ontdekte hij dat het moeilijk was om zichtbaar te worden. Tot op een dag...

HET KOPPEL: ALDO EN ARINDA

Vanaf het moment dat Aldo en Arinda elkaar in 2017 ontmoetten, is er een speciale klik tussen de twee. Op het strand in Batu Bolong (Canggu, Bali) deelde Aldo zijn plannen voor de toekomst en de visie van zijn bedrijf. Op dat moment woonde Arinda op Bali en gaf online les. Daarnaast heeft ze in het verleden veel tijd besteed aan het vormgeven van innovatief onderwijs en kwaliteitszorg. Ze houdt van sport: turnen, voetbal en sinds 2017 ook surfen. 

 

De kwaliteiten bleken een perfecte combinatie te zijn. In 2018 trouwden de twee en sindsdien bouwen ze aan hun surfschool.

MISSIE: ONZE IDENTITEIT & WAARDEN

 

Surf With Aldo Bali biedt persoonlijke surflessen, coaching en trips voor iedereen die geïnteresseerd is in surfen op Bali. Na de basislessen ontvang je instructies om verder te oefenen en vervolglessen te volgen op momenten dat je denkt dat je dit nodig hebt. Alle surflessen en coaching zijn van hoge kwaliteit en worden gegeven onder leiding van gekwalificeerde lokale surf instructeur(s).
 

Onze surfschool heeft als doel om aan de individuele behoeften van de student te voldoen. Onze missie is om het beste uit studenten te halen, waarbij elke student zich optimaal kan ontwikkelen in een veilige surfomgeving.

VISIE: ONZE TOEKOMSTDROMEN

Surf With Aldo Bali heeft als doel de kwaliteit van surflessen, coaching en trips op basis van reviews en eigen inbreng blijvend te verbeteren. Alle studenten krijgen lessen op maat zodat de student optimaal kan profiteren.
 

BOEK JOUW SURF SESH '

Je hebt het verhaal achter Surf With Aldo gelezen. We hopen dat het je aandacht heeft getrokken! Dus ... stuur ons een bericht, pak eindeloze energie en spring met ons op een surfplank. We zijn ervan overtuigd dat je de surf kick in een mum van tijd te pakken zult hebben!

 

P.S. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele surf verslavingen.

bottom of page