top of page
  • Foto van schrijver@surfwithaldo

UNIEKE ERVARING: ERVAAR HET BOERENLEVEN OP BALI

'Hallo! Apa kabar? Mijn naam is Komang, welkom in mijn dorp. We laten jou graag zien hoe wij hier als community samenleven. Daarom wil ik je graag meenemen naar onze huizen, laat je proeven van de lokale lekkernijen, je leert vlechten op een traditionele manier en als je wilt kun je met je voeten in de modder, rijst planten. Wij verzamelden eerder alle benodigdheden voor de lunch, waar jij na een wandeling in het dorp van kunt genieten. Sampai jumpah!' - KOMANG

ONZE ERVARING

Bij ons eerste bezoek aan dit dorp stond ik er versteld van hoe schoon het overal is. Na doorvragen kwam ik erachter dat de community heel bewust bezig is met educatie (afvalmanagement). Dit is direct terug te zien in de omgeving. Wij zijn met Koming meegelopen door het dorp. Wat de dorpelingen hier hebben neer weten te zetten is gaaf! Je duikt letterlijk het lokale leven in door te kijken, horen, ruiken, proeven en zelfs te doen. De manager van het project heeft jaren in de hospitality gewerkt en wilde iets goed doen voor het dorp. Samen hebben zij een route door het dorp bedacht en activiteiten die jou uitnodigen de Balinese cultuur te ervaren en begrijpen. Het dorp ligt redelijk op de route van Canggu naar Ubud dus ideaal te combineren met jouw taxi rit.

Door het kiezen van deze trip support jij de lokale community en wordt de Balinese cultuur in stand gehouden. Met jouw bijdrage wordt gewerkt aan de ontwikkeling van de gehele community.


WAT BETAAL JE?

Onderstaande prijzen zijn de en inclusief: transport, traditional farming en lunch. We willen vragen om bij aanvang van de trip cash te betalen aan de chauffeur.

1 persoon:  1.800.000 IDR 2 personen: 2.300.000 IDR 3 personen: 2.800.000 IDR 4 personen: 3.300.000 IDR *groepsprijzen

PS. Deze activiteit duurt ongeveer van 8:00-15:00 (inclusief transport) en is ideaal als je van Canggu naar Ubud wilt of vice vera.
HOE KAN IK BOEKEN? Als je ons een berichtje stuurt dan kunnen wij jou in contact brengen met een chauffeur en een spot regelen in het lokale dorp. Zelf boeken gaat niet, ze willen een persoonlijk contactpersoon hebben. Daarnaast vragen wij geen commissie dus krijg je de beste prijs voor deze activiteit. See you on the next wave! Aldo & Arinda

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page