top of page
  • Foto van schrijver@surfwithaldo

7X SUSHI RESTAURANTS IN CANGGU

Bijgewerkt op: 16 feb. 2020

Yes, ik ben een mega sushi (raw fish) fan. Dat is waarom je dit artikel op onze website vindt. Wij delen onze favoriete restaurants rond Canggu met jou zodat je aan deze cravings toe kunt geven als je in the 'Gu bent.


P.S. Dit artikel is dus niet voor alle vegetarische/vegan mensen, excuus. Ik eet vaak salades etc. maar soms kan ik het gewoon niet laten om een keer een visje weg te peuzelen.


#01 WARUNG KAEMON Locatie: Warung Kaemon, Echo Beach. Loop via het strand naar de hoger gelegen restaurantjes bij Echo Beach (ten westen van Canggu). De opties die ze hebben zijn simpel maar als je de juiste gerechtjes weet te kiezen, dan is het top! Ideaal tijdens een goede zonsondergang.


#02 TYGR SUSHI Locatie: Tygr Sushi, Berawa. Hoewel de staff niet heel aardig is, serveren ze wel érg goed eten. Ze hebben een uitgebreid menu en de manier waarop het geserveerd wordt is top! Oogkleppen op en eten, dat is ons motto. Ik vind die kleine taco's fan-tas-tisch. Oké, probeer het maar gewoon.


#03 UMI RESTAURANT

Locatie: Japanese Restaurant Umi, Jl. Raya Babakan Canggu. Naast onze favoriet Dapur Kitchen ligt het minder bekende Umi. De Japanse eigenaar heeft de staff in de keuken goed op weten te leiden, het eten wat er geserveerd wordt is subliem! We kwamen hier tijdens de opening en zijn meerdere malen teruggegaan om te genieten van de Japanse sushi.


#04 OMG, ONE EYED JACK!

Locatie: One Eyed Jack, Jl. Pantai Berawa. Niet normaal, hoe doen die mensen dat? Alle gerechten zijn fan-tas-tisch! De smaakpapillen in je mond worden instant wakker geschud als je het eten van One Eyed Jack op een high-class manier naar binnen probeert te schuiven. Dit is voor mij een restaurant waar je een speciale gebeurtenis zou kunnen vieren: verjaardag, anniversary, ...wat je maar kunt bedenken. Wij wonen hier dus vinden dit restaurant wel over de top qua prijs maar eens per half jaar het zéker waard. Het eten is niet normaal!
#05 SUKSEMA SUSHI BAR Locatie: Suksema Sushi Bar, Jl. Subak Sari. We hebben het geprobeerd maar... het is niet m'n favoriet. Stel dat je dichtbij deze sushi bar zit qua accommodatie dan mag jij het proberen en laat ons weten wat je er van vond. Misschien is het ook de ambiance. Een kleine joglo, gelegen aan een vrij drukke weg... Als je gaat, sowieso iets van de weg gaan zitten zodat niet steeds de lichten van voorbijkomende motorische voertuigen in je voer schijnen.


#06 INDIGO MÉT GEHEIM! Locatie: Indigo, Jl. Pantai Berawa. High class! Ga sowieso netjes gekleed zodat je niet het gevoel hebt dat je under-dressed bent. Hoewel ons dat niet zoveel uitmaakt voel je je wel iets uit de toom als je niet meegaat in 'the class'. Anyways, let's talk about food baby! Ja, het eten is top. Niets anders dan dat. P.S. Het geheim is dat als je voor het restaurant staat, je aan de linkerkant een 'gang' hebt (straatje). Vraag naar de geheime kamer met drank en je zult heel veel verschillende soorten flessen vinden voor mega goede prijzen. We kunnen niet schrijven hoe deze Balinezen het doen, betaal en neem je fles mee.


#07 INK SUSHI Locatie: Ink, Jl. Pantai Berawa. De locatie van Ink is top! Ze openen nu ook voor lunch. Weet wél dat ze voorbereidingstijd nemen. Ik ga voor jullie op zoek hoe het precies zit (just send a message). Dit restaurant is goed als je lekker casual na een dagje strand wilt gaan eten maar ook als je een wat meer fancy dinner wilt.


Canggu groeit onwijs snel! Stel dat we hidden spots ontdekken, vullen we dit artikel aan. Heb jij aanvullingen? Stuur gerust een berichtje, dit nemen we graag mee om jullie de meest recente en juiste informatie te geven.


See you on the next wave! Aldo & Arinda

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page