top of page
  • Foto van schrijver@surfwithaldo

ACTIVITEIT CANGGU: LEER TRADITIONEEL BALINEES VLIEGEREN!

'Mijn naam is Jason, de oudste zoon van de familie. Ik heb nog drie jongere broertjes en Nonna, mijn zusje. Onze ouders vinden het belangrijk dat wij studeren. Ze doen er alles aan om dit voor elkaar te boxen. Toen Arinda vertelde haar connectie met Nederlanders via de surfschool Surf with Aldo Bali kwamen wij met een idee! Wij nodigen jou uit in ons huis. Hier maken we samen een traditionele Balinese vlieger die we, als hij af is, oplaten net buiten het dorp. Je kunt op deze manier het leven in een perumahan (dorp) ervaren én in contact komen met ons gezin en jeugd in de buurt.' - JASON

ONZE ERVARING

Ik (Arinda) weet hoe belangrijk Bapak Jerry en Ibu Ayu het vinden dat hun kinderen studeren. Het bekostigen hiervan is een uitdaging. Ibu haalde me over langs te komen bij het gezin, omdat hun jongste zoon wel op YouTube en een Nederlandstalige website wilde komen. Ik maakte een vlog terwijl haar kinderen en buurkinderen vliegers maken. De verdiensten komen direct ten goede aan de opleidingen van de kinderen.


WAT BETAAL JE?

Onderstaande prijzen zijn de en inclusief: materialen, water (free flow) en een snack. We willen vragen om bij aankomst in cash te betalen. Het meest eenvoudig is om ons een WhatsApp bericht te sturen, dan maken we een groep aan met het gezin en kunnen zij de locatie sturen. Jij regelt vervoer (GoJek of scooter) en zij regelen de rest! Het ligt op 10 minuten rijden van Canggu.

1 persoon: 250.000 IDR 2 personen: 150.000 IDR 3 personen: 125.000 IDR 4 personen: 100.000 IDR *prijzen per persoon

P.S. Deze activiteit duurt ongeveer van 12:00-17:00. Wil je met meer personen deelnemen aan deze activiteit? Dat kan!
WAT KAN IK VERWACHTEN?

Net na de middag kom je aan in een lokaal dorp, net buiten Canggu. Hier word je met open armen ontvangen door een van de zoons van ibu Ayu en bapak Jerry (als zij niet aan het werk zijn). Niet veel daarna gaan jullie op zoek naar de materialen voor het maken van de vlieger, daarna kan het werk beginnen. De jongens leggen uit wat je kunt doen zodat jij zelf aan de slag kunt. Als de vlieger af is loop je door het dorp naar een open plek. Dit is waar de vlieger opgelaten kan worden.

HOE KAN IK BOEKEN?

Stuur ons een bericht en wij geven het door aan de familie. Vermeld wanneer jij de activiteit in zou willen plannen zodat het gezin zich kan voorbereiden. See you on the next wave! Aldo & Arinda

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page