top of page
  • Foto van schrijver@surfwithaldo

#02 VISIE & MISSIE VAN SURF WITH ALDO BALI

Dit artikel gaat over de start van Surf with Aldo Bali, onze missie en onze visie. Ook dit willen we met jullie delen zodat je weet welke richting onze surfschool in Canggu heeft gekozen. Een minder persoonlijk verhaal maar niet onbelangrijk om te beschrijven!


DE START: SURF WITH ALDO BALI

Als surfcoach staat Aldo aan het hoofd van Surf With Aldo Bali. Hij woont het grootste deel van zijn leven op Bali en kent het eiland. Als tiener ontdekte hij dat de zee hem gaf wat hij zocht: passie en plezier. Naar school gaan deed hij niet graag en verkoos de golven. Dit zorgde ervoor dat hij op jonge leeftijd zijn surf instructiediploma's behaalde en in een van de surfkampen op Bali ging werken.


Op een gegeven moment besloot hij een andere baan te zoeken en vond een surf winkel. Hier begon hij als allrounder. Hij leerde het bedrijf te leiden, surfplanken te repareren en gaf nog steeds surflessen en coaching. Hij kreeg ook de vrijheid om zijn eigen surfvaardigheden te verbeteren en had zelfs sponsoren.


Na een aantal jaren in de surfwereld rond Canggu en op Bali te hebben doorgebracht, merkte Aldo steeds meer op hoe groot de diversiteit in kwaliteit van surflessen en coaching is. In 2016 besloot hij voor zichzelf te beginnen en als freelancer op het strand bij Batu Bolong. Hoewel zijn visie duidelijk was, wist hij niet hoe hij zichtbaar kon worden.


DE ONTMOETING: ALDO & ARINDA

Wij ontmoetten elkaar in 2017 en direct was er een speciale klik. Op het strand in Batu Bolong (Canggu, Bali) deelde Aldo zijn plannen voor de toekomst en de visie van zijn bedrijf. Zelf heb ik in het verleden veel tijd besteed aan het vormgeven van innovatief onderwijs en kwaliteitsborging. Daarnaast houdt ze van sporten: turnen, voetbal en surfen. We bleken de perfecte combinatie te zijn! In de tussentijd zijn we getrouwd en werken samen aan onze surfschool.


Wil je het hele verhaal van onze ontmoeting lezen? Check dan 'Hoe het begon: Crazy dog vs. surf dude!'


MISSIE: ONZE IDENTITEIT & WAARDEN

Surf With Aldo Bali biedt persoonlijke surflessen, coaching en trips voor iedereen die geïnteresseerd is in surfen op Bali. Na de beginnerlessen ontvang je instructies om verder te oefenen en volglessen te volgen op momenten dat je denkt dat je dit nodig hebt. Alle surflessen en coaching zijn van hoge kwaliteit en worden verzorgd door Aldo in samenwerking met lokale instructeur(s).


Onze surfschool heeft als doel om aan de individuele behoeften van de student te voldoen. Onze missie is om het beste uit studenten te halen, waarbij elke student zich optimaal kan ontwikkelen in een veilige surfomgeving. Belangrijk voor ons is: persoonlijke aandacht, kwaliteit, passie en veiligheid in het water.


VISIE: ONZE TOEKOMST-DROMEN

Surf With Aldo Bali heeft als doel de kwaliteit van surflessen, coaching, trips en het verbeteren van de werking van de organisatie te optimaliseren. Iedereen krijgt les op maat zodat je maximaal kunt profiteren van de surf les. Surflessen zijn voor iedereen, leeftijd is geen limiet!


Naast het aanbieden van surflessen willen we insider tips voor Canggu en Bali met jullie blijven delen. Wij wonen samen op het eiland (Aldo sinds hij kan lopen - of kon hij eerder surfen?). Wij willen jou met onze artikelen inspireren om naar unieke plekken af te reizen en je goed voorbereid naar Bali te laten komen. Daarnaast willen we jullie behoeden voor de beginnersfouten die ik (Arinda) heb gemaakt tijdens het emigreren naar Bali. Als laatste willen we jullie een uniek kijkje in ons leven geven. Wie weet pakken we de vlog camera weer op!

 

BOEK JOUW SURFLES!

Ondertussen heb je het verhaal achter Surf With Aldo gelezen. We hopen dat het je aandacht heeft getrokken. Dus ... stuur ons een bericht, pak eindeloze energie en spring op een surfplank met Aldo. We zijn ervan overtuigd dat je de surf kick in een mum van tijd te pakken zult hebben!


P.S. Wij zijn niet verantwoordelijk voor surf verslavingen!


Het volgende artikel zal weer een persoonlijk verhaal zijn. See you on the next wave! Aldo & Arinda

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page